Vă rugăm așteptați...

 
Luni - Vineride la 9:30 - 17:30
Adresa noastră:Petrila, strada Independenței. Nr.25, ap.2, jud. Hunedoara
Vizitați-ne și pe rețelele sociale:
Facebook
Twitter
Povestea Wise Business Plans

Prezentarea societății

Wise Business Plans SRL este o societate cu domeniul principal de activitate pe consultanță pentru afaceri și management, care oferă servicii de consultanță pentru accesarea fondurilor nerambursabile, guvernamentale sau de la Uniunea Europeană. Ne adresăm în principal societăților Start-up sau persoanelor care vor să pornească un Start-up cu fonduri nerambursabile (cum ar fi programul Startup Nation), dar și IMM-urilor cu vechime pe piață, care vor să se dezvolte sau să se extindă pe noi piețe și nu în ultimul rând ne adresăm și ONG-urilor care doresc accesarea unor linii/programe cu finanțare nerambursabilă.

Ce oferim?

  • Servicii de consultanță de calitate;
  • Identificarea oportunităților și programelor de finanțare optime, pentru fiecare client;
  • Verificarea și încadrarea ideii de afaceri pe cod CAEN eligibil;
  • Verificarea criteriilor de eligibilitate;
  • Verificarea grilei de punctaj și încercarea de a obține cât mai multe puncte/șanse de aprobare;
  • Sprijin începând de la demersurile pentru înființarea firmei, realizarea planului de afaceri și depunerea proiectelor, până la proceduri de achiziții și implementarea proiectului;

Experiența

Societatea Wise Business Plans SRL, deși este o societate nou înființată, vă oferă servicii de consultanță de calitate, având la bază o echipă experimentată, cu multe proiecte de succes. Societatea Wise Business Plans SRL a luat ființă tocmai ca urmare a scrierii unui proiect de succes pe programul Startup Plus 2018, din cadrul POCU 2014-2020, prin care s-a obținut finanțare nerambursabilă de aproximativ 35000 euro, proiect scris și depus de fondatorul societății Adochiței Adrian Daniel, cu calitatea de asociat unic și administrator al noii firme. Asociatul unic al societății, Adochiței Adrian Daniel, are o foarte bună experiență pe domeniul accesării fondurilor nerambursabile, lucrând de peste 12 ani în domeniu, din care ultimii 7 ani ca PFA, în 2018 având rezultate remarcabile, scriind proiecte de succes pe mai multe linii de finanțare de la stat sau UE, pe programe cum ar fi: Microindustrializare, Internaționalizare, Startup Plus, unde pe lângă proiectul obținut personal, a mai scris alte 7 proiecte de succes, care au primit finanțarea nerambursabilă, iar rezultate cele mai mari au fost înregistrate pe programul Startup Nation 2018, unde din 21 de proiecte scrise și depuse, 20 au fost acceptate la finanțare, deci a înregistrat o rată foarte bună de succes, în 2018.

Viziunea noastră

Wise Business Plans S.R.L. are ca menirea de a ajuta antreprenorii la început de drum și afacerile mici, să se dezvolte, oferindu-le consultanță pentru accesarea fondurilor nerambursabile, precum și sprijin la promovarea afacerii. Pentru că noi, Transformăm idei, în afaceri!

Suntem dedicați afacerii taleCu noi ai doar de câștigat
Echipa noastră

Avem o echipă valoroasă, bine pregătită, cu mulți ani de experiență pe multiple domenii, începând de la consultanță pentru accesarea fondurilor nerambursabile, guvernamentale sau europene, creare, administrare și promovare website-uri și magazine on-line, până la experiență vastă de domeniu juridic, drept comercial.
Fondator & Administrator

Adochiței Adrian-Daniel

Experiență vastă pe consultanță accesare fonduri nerambursabile, lucrând de peste 12 ani în domeniu, în perioada 2006-2012 ca și angajat la societatea VISA S.A. din Petroșani, unde a scris proiecte pe fonduri guvernamentale, dar și europene, aferente exercițiul bugetar 2007-2013, proiecte pentru dezvoltare/retehnologizare, pe programul POSCCE.
Începând cu anul 2013, activează ca PFA, deci de aproape 8 ani, tot pe domeniul consultanței, în 2018 având rezultate remarcabile, scriind proiecte de succes pe mai multe linii de finanțare de la stat sau UE, pe programe cum ar fi: Microindustrializare, Internaționalizare, Startup Plus, unde pe lângă proiectul obținut personal, a mai scris alte 7 proiecte de succes, care au primit finanțarea nerambursabilă pe POCU Startup Plus.
Rezultate remarcabile a înregistrate pe programul Startup Nation 2018, unde din 21 de proiecte scrise și depuse, 20 au fost acceptate la finanțare, deci a avut o rată foarte bună de succes, în 2018. Printre liniile de finanțare pe care a mai avut rezultate, putem aminti de programul Microindustrializare, 1 proiect depus si admis la finanțare in 2018, și 3 pe programul Internaționalizare.
De asemenea, are o bună experiență în realizarea, administrare și promovarea website-urilor și magazinelor on-line, în principal pe platforma wordpress.
Experiență bună în setarea și administrarea campaniilor de publicitate PPC și optimizare website-uri.
Consultant & consilier juridic

Hotu Alin Ștefan

Foarte experimentat pe domeniul juridic.
Experiență în :
Drept civil – asistență și consultanță în materia contractelor civile – redactare, implementare, soluționare litigii
Drept comercial – asistență și consultanță în materia societăților comerciale – înființare, funcționare, modificare acte constitutive, dizolvare, soluționare litigii.
Drept administrativ – asistență și consultanță în relația cu toate instituțiile administrative – obținere avize, autorizații, diverse proceduri.
Dreptul muncii – asistență și consultanță privind activitatea de resurse umane în cadrul societăților comerciale cu capital de stat sau privat.
Drept financiar și fiscal – asistență și consultanță privind aplicarea reglementărilor din domeniul financiar – fiscal.

Experiență de 19 ani în domeniul juridic, perioadă în care a acordat asistență și consultanță juridică, unor instituții publice și private, în domeniul dreptului civil, administrativ, comercial, financiar și fiscal, dreptul muncii dar și în domeniile altor ramuri de drept.
În perioada 1999 – 2003 a activat pe piața serviciilor juridice în calitate de consilier juridic în cadrul Ministerului Finanțelor Publice.
Între anii 2003 – 2008 a activat pe piața serviciilor juridice în calitate de consilier juridic în cadrul unei societăți comerciale pe acțiuni, parte a unui grup de firme, cu activitate în domeniul construcțiilor, producției de mobilier, standuri expoziționale în cadrul târgurilor internaționale, turism, comerț, servicii, oferind consultanță juridică pentru toate firmele din grup în temeiul programului legislativ Legis, cu privire la actele normative publicate în Monitorul Oficial al României. De asemenea, a reprezentat firmele din grup în fața instituțiilor publice în proceduri administrative cât și în fața instanțelor de judecată din România.
În perioada 2008 – 2016 a activat pe piața serviciilor juridice în calitate de avocat în cadrul cabinetului propriu, oferind consultanță, asistență și reprezentare juridică pentru societăți și instituții private. A activat în domeniul dreptului comercial, repectiv, litigii, constituiri de firme, modificări acte constitutive, radieri, procedura insolvenței, drept administrativ, desfășurarea de proceduri administrative în fața tuturor instituțiilor publice, primării, consilii județene, prefecturi, isu, agenții de mediu, și altele; dreptul concurenței; drept fiscal; contencios administrativ; drept civil.
Între anii 2016 – 2019 a activat în cadrul unor instituții publice ca grefier și consilier juridic, și începând cu anul 2019 a început activitatea de consultant în management în cadrul WISE BUSINESS PLANS S.R.L.

Remarcabil este procentul de succes de peste 90% în cadrul litigiilor judiciare și extrajudiciare obținut pe parcursul întregii activități juridice.

Mai mult decât consultanță

Cu ce servicii
te ajutăm?

Dincolo de serviciile de consultanță, noi îți vom fi un sprijin real, te vom sfătui permanent, implicându-ne ca și când ar fi afacerea noastră!
Consultanță fonduri nerambursabile
Servicii de consultanță pentru accesarea fondurilor nerambursabile, de la stat sau de la Uniunea Europeană.
Webdesign
Servicii de realizare website-uri de promovare sau magazine virtuale.
SEO și Promovare
Vă stăm la dispoziție și cu servicii de optimizare SEO și promovare on-line.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Vrei să accesezi fonduri nerambursabile?

Ai ajuns exact unde trebuie! Contactează-ne acum! Nu ezita, intră pe pagina noastră de contact și contactează-ne pe calea care îți este mai comodă: telefon, e-mail sau facebook!
Wise Business Plans S.R.L.Datele noastre
CUI:40961122; J20/744/2019
Ne găsiți în orașul Petrila, județul Hunedoara! Vă încurajăm să ne contactați și on-line!
https://wisebusinessplans.ro/wp-content/uploads/2020/04/Eticheta-UE-Atelierul-de-antreprenori.png
Localizare pe hartăUnde ne găsiți?

Ne găsiți și on-lineWise Business Plans on-line
Pentru a fi permanent alături de dumnevoastră, vă stăm la dispoziție și pe rețelele de socializare!