Vă rugăm așteptați...

 
Luni - Vineride la 9:30 - 17:30
Adresa noastră:Petrila, strada Independenței. Nr.25, ap.2, jud. Hunedoara
Vizitați-ne și pe rețelele sociale:
Facebook
Instagram

Înființare societăți comerciale (SRL, I.I., PFA)

În ziua de astăzi, cu toții ne dorim să devenim independenți financiar, cu toții visăm să ne deschidem o afacere pentru care să ne dedicăm în totalitate, să știm că muncim pentru noi și nu mai avem grija locului de muncă și totodată să devenim proprii noștri șefi. Cu toate acestea, de cele mai multe ori ezităm, amânăm deschiderea unei afaceri și implicit amânăm primul pas – alegerea unei forme juridice potrivite și înființarea societății comerciale, fie că este PFA, SRL, I.I. De ce suntem atât de nehotărâți și de ce amânăm demararea primului pas, poate fi din cauza mai multor motive, printre care, de cele mai multe ori ar fi faptul că nu știm cu ce să începem, unde trebuie mers, ce acte sunt necesare, ne speriem de birocrație, de formulare, declarații și drumurile la Oficiul Registrului Comerțului  sau, alt motiv ar fi lipsa timpului pentru a ne ocupa de un astfel de demers.

Deci, vrei să îți deschizi o firmă SRL, S.A, I.I sau PFA și nu știi de unde să începi? Ești descurajat de procedurile birocratice și de drumurile la Registrul Comerțului, sau pur și simplu nu vrei să pierzi timp?

Nicio problemă, noi suntem aici să te ajutăm, pentru că știm că timpul tău este prețios și îți stăm la dispoziție cu servicii de consultanță și asistență cu în ceea ce privește:

  • Înmatricularea unei societăți comerciale, înregistrarea actelor modificatoare ale actelor constitutive ale unei societăți deja înregistrate, înmatricularea Întreprinderii Individuale, a Persoanei Fizice Autorizate, înregistrarea actelor modificatoare ale acestora.
  • Consultanță și asistență privind înmatricularea Filialelor și a Sucursalelor societăților comerciale deja înregistrate la Registrul Comerțului.
  • Consultanță și asistență privind cesiunea părților sociale sau ale acțiunilor către persoane din cadrul societății sau din afara acesteia. Întocmirea completă a dosarului privind cesiunea.
  • Consultanță și asistență privind înființarea și înregistrarea punctelor de lucru ale firmei în aceeași localitate cu sediul sau în altă localitate.
  • Consultanță și asistență privind lichidarea voluntară a societăților comerciale sau cu privire la procedurile de insolvență deja deschise asupra firmelor, inclusiv procedura de radiere a societății din registrul comerțului.

Înființare SRL

Te ajutăm să înființezi o societate comercială cu răspundere limitată (SRL) prin întocmirea completă a dosarului care se depune la sediul Oficiului Registrului Comerțului, pentru înmatriculare SRL.

Înființare PFA

Dacă lucrezi pe cont propriu, forma juridică potrivită fi PFA, simplu de gestionat, nu este obligatoriu să ai contabil. Noi te ajutăm cu întocmirea completă a dosarului de înmatriculare pentru Registrul Comerțului.

Înființare I.I.

Te ajutăm să înființezi o Intrepridere Individuală (I.I) prin întocmirea completă a dosarului care se depune la sediul Oficiului Registrului Comerțului. Se pot autoriza 10 coduri CAEN față de maxim 5 pe PFA.

Înființare S.A.

Dacă te-ai decis să înființezi o firmă cu forma juridică Societate pe acțiuni (S.A), noi te ajutăm cu întocmirea completă a dosarului de înmatriculare care trebuie depus la Oficiul Registrului Comerțului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi vizibilă de către alți utilizatori Required fields are marked *

Wise Business Plans S.R.L.Datele noastre
CUI:40961122; J20/744/2019
Ne găsiți în orașul Petrila, județul Hunedoara!
Vă încurajăm să ne contactați on-line!
Localizare pe hartăUnde ne găsiți?

Ne găsiți și on-lineWise Business Plans on-line
Pentru a fi permanent alături de dumnevoastră, vă stăm la dispoziție și pe rețelele de socializare!